AGROMEC STEFANESTI SA este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, AGROMEC STEFANESTI SA fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.

AGROMEC STEFANESTI SA nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.

Informatiile despre produse, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ si nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de AGROMEC STEFANESTI SA.

AGROMEC STEFANESTI SA nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea materialelor de pe site.
AGROMEC STEFANESTI SA colecteaza informatii pe acest website, in conformitate cu legislatia romana in acest sens. Site-ul plaseaza un “cookie” pe calculatorul vizitatorului, adica un mic fisier utilizat strict pentru autentificarea automata a utilizatorului la vizitele ulterioare.

Colectarea datelor se face prin:

– Formularul de inregistrare utilizator. Datele sint folosite in vederea trimiterii de informatii precum si trimiterii de oferte atractive din partea AGROMEC STEFANESTI SA (in functie de preferintele setate de utilizator).
– Formularul de contact. Datele trimise de utilizator vor fi folosite in vederea contactarii ulterioare de catre AGROMEC STEFANESTI SA

Informatiile culese sunt utilizate pentru optimizarea site-ului si a serviciilor oferite clientilor de AGROMEC STEFANESTI SA si partenerii sai. Prin accesarea acestui site va dati acordul la folosirea in scopurile mai sus mentionate a informatiilor colectate de AGROMEC STEFANESTI SA pe acest site.

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de AGROMEC STEFANESTI SA pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor nostri.

AGROMEC STEFANESTI SA nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul AGROMEC STEFANESTI SA

Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica AGROMEC STEFANESTI SA de confidentialitate.

Faptul ca site-ul AGROMEC STEFANESTI SA contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca AGROMEC STEFANESTI SA sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Utilizatorul primeste mesaje tip e-mail de la AGROMEC STEFANESTI SA numai in urma completarii formularului de inregistrare si a alegerii respectivelor liste. AGROMEC STEFANESTI SA isi rezerva dreptul de a nu mai trimite mailinguri anumitor utilizatori fara a oferi vreo explicatie sau notificare prealabila si fara a fi tinut responsabil pentru neprimirea sau intarzierea respectivelor mesaje. Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai multi utilizatori abonati la listele de discutii.

Site-ul AGROMEC STEFANESTI SA este protejat prin cele mai noi si mai puternice tehnici si metode de securitate. Informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atat la utilizarea online cat si offline a site-ului. AGROMEC STEFANESTI SA depune diligenta necesara si posibila pentru a proteja informatiile personale ale vizitatorilor site-ului.

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul AGROMEC STEFANESTI SA.

In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul AGROMEC STEFANESTI SA

AGROMEC STEFANESTI SA isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt
Gaspardo Nina 400 31 R DS - 14.200 Euro 
 
Simplu disc
Distanta intre randuri 13 cm
Sine simple TSH ( formare carari tehnologice )
Buncar de 640 + 400 L ( total 1050 L )
Scara de acces
Scormonitori
Marcatori hidraulici
Grapa de acoperire posterioara 
close-link