Agromec Stefanesti SA, impreuna cu partenerii sai din domeniul bancar va propun solutia optima de finantare pentru afacerea dumeneavoastra. Impreuna cu consultantii nostrii , dumneavoastra, agricultorul aveti toate sansele sa va dezvoltati afacerea fara riscuri, optand pentru forma de finantare potrivita nevoilor dumneavoastra, in conditii avantajoase.

Ofertele personalizate si profesioniste !

Mentinerea lichiditatilor !

Optimizarea costurilor !

Flexibilitate financiara !

Solutie personalizata cerintelor dumneavoasta pentru co-finantarea proiectelor europene sau creditul de investitii ! Cum functioneaza? O solutie personalizata creata special pentru necesitatile clientului cu avans si perioade de plati flexibile, cu perioada de gratie acordata in functie de specificul proiectului finantat si rate adaptate specificului de activitate ! In plus se ofera garantiile standard : garantie reala mobiliara asupra bunurilor finantate si bilete la ordin.

Obiectivul partenerilor nostrii este de a acorda servicii financiare in sistem leasing si credit la cele mai inalte standarde calitative si operative . Sectorul de agricultura avea nevoie de solutii inovative adaptate nevoilor dumneavoastra in functie de sezon! garantiile standard : garantie reala mobiliara asupra bunurilor finantate si bilete la ordin.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt